Netwerktafel de Haagsche Hoop

Netwerktafel “De Haagsche hoop” is op dit moment (nog) de meest recent opgerichte lunchtafel. Dit gebeurde begin 2018 nadat tijdens een eerste oriënterende kennismakingslunch door vrijwel alle aanwezigen spontaan werd aangegeven te willen aansluiten.

En dit is direct ook tekenend voor de sfeer en dynamiek in deze jonge lunchtafel: open, enthousiast, inspirerend en warm. Door de gemêleerde samenstelling van de groep ontstond er al direct een mooie dynamiek.

Een vertrouwde omgeving waarin in eerste instantie ruimte is genomen om elkaar te leren kennen. Bijvoorbeeld door om beurten de lunchtafel te organiseren en jezelf en je bedrijf te presenteren aan de andere tafelgenoten.

En dat doet iedereen op zijn eigen manier: d.m.v. een gelikte presentatie, een informele setting op het strand of middels een echte webinar. Die variatie is leuk en dit in combinatie met de boeiende gespreksonderwerpen maakt het elke keer weer leuk om naar uit te kijken.

Door het besloten karakter en de beperkte groepsomvang (maximaal 10 personen) ontstond er al snel een vertrouwde sfeer waarin ook meer diepgaandere onderwerpen worden besproken.

“Door met andere ondernemers over je ideeën en uitdagingen etc. te praten ontstaan als gauw nieuwe ideeën en inspiratie. Zo heb ik kunnen leren over het businessmodel en werkwijze van een tafelgenoot die in een geheel andere branche werkzaam is dan ik; inspirerend!”

Aldus Bas Fontein van Meer Impact marketing & communicatie.

De agenda

Deelnemers aan de tafel

Monique van den Brink

Raymond Harmsen

Ellen Koornwinder

Lysette van Zijl de Groot

Bas Fontein

Pieter Scholten

Marco Nicolai

marco nicolai

Deelnemen aan deze tafel?

T: 070-3000243
E: info@haagschebusinessclub.nl